

- Добър ден, много се извинявам за закъснението!
- Нает сте!

- Сега ми обяснете как ударихте пешеходеца?
Шофьорът:
- Господин полицай, изобщо не съм го удрял! Аз спрях за да му дам предимство и той припадна от изненада...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Очаква се да поевтинят, чак в навечерието на Великден
Препоръчително е свинското бонфиле да се изчисти от ципите
Основното предимство на диетата: можете да пиете алкохол, да ядете висококалорични храни, да използвате масло в процеса на готвене
Нова година е времето, когато слагаме край на някои неща и отваряме вратите към непознатото
Измиването на някои продукти води до разпространението на бактерии и редица други негативни ефекти
Дали е пресолено, сухо, с неправилен сос - това са класически пропуски, които са поправими с опита
Вижте кои са те и как да ги консумираме
Вижте лесната рецепта и веднага запретнете ръкави
Телешките, свинските и агнешките специалитети се приготвят по сувид технология – с нея шеф готвачите постигат невероятни резултати и запазват полезните вещества
То се нуждае от допълнителна обработка преди готвене